Hoppa till sidans innehåll

Cykellek/ungdomsträning


 

 Torsdagen den 6 augusti startar våra barn och ungdomsträningar

igen efter sommaruppehållet

 

Vi kommer att hålla till i Nordansjö som vanligt med samling 17.50 för alla grupper. Grupp gul, grön och blå håller på en timme fram till kl 19.00 och röd och svart grupp slutar kl 19.30.

 

Med tanke på Corona/Covid 19 så behöver vi alla tänka på att vara noga med vår handhygien och på att vara hemma från träningarna (och andra ställen) när vi har symtom såsom ont i halsen, feber eller hosta. Det är viktigt att man är hemma även vid väldigt milda symtom. I dagsläget finns det inget som hindrar att vi kör igång som planerat med vår träning, tvärtom uppmuntras det av folkhälsomyndigheten. Vi vet dock inte om det kan komma nya riktlinjer som säger annat och då kommer vi att behöva ändra våra planer, kanske med kort varsel. Vi informerat som vanligt via hemsidan, facebook och instagram. Här på hemsidan finns även all info man behöver för att veta hur man betalar sitt medlemskap i NCK.

 I övrigt behöver man se över sin cykel innan vi startar så att man har en fungerande cykel. Det samt en bra hjälm och handskar är det som man behöver tänka på i utrustningsväg.

Vi kommer förhoppningsvis att få med många barn och ungdomar på våra träningar, vi skulle därför behöva fler vuxna till tränare/hjälptränare. Har du möjlighet så meddela gärna det. Det går bra att tala med någon av oss tränare efter träningarna eller maila på adressen nedan.

 

Ses snart!                     

    /tränarna

 

För mer info:

This is a mailto link

https://www.facebook.com/norbergs.cykelklubb/

Vi finns också på Instagram under norbergsck.ungdom för våra barn ungdomar och föräldrar som är aktiva i träningen.

Uppdaterad: 09 OKT 2019 10:55 Skribent: Sofia Ekman
Epost: Adressen Gömd

 

Sponsorer:

  www.tandvaardsgruppen.nu

Krylbo_banner

Nid_banner

VVS_banner

 

Vaccinera klubben

Postadress:
Norbergs CK - Cykel
Mia Karlström, Hönsgärdet 88
73892 Norberg

Kontakt:
Tel: 0722467714
E-post: This is a mailto link

Se all info